Service & Kwaliteit in schilderwerk

Schilders- & afwerkingsbedrijf Marco Kaal & ZnVoor schildersbedrijf Marco Kaal & Zn is een vertrouwensrelatie met u als klant essentieel.

Onze uitgangspunten daarbij zijn kwaliteit, service en advies. Een goede verhouding met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen u het vertrouwen geven en het door u aan ons gegeven vertrouwen niet beschamen.

Goede communicatie is dan ook erg belangrijk voor ons en wij staan dan ook altijd klaar met antwoorden op al uw vragen. De vertrouwensband die wij op deze manier hopen op te bouwen stopt uiteraard niet bij het einde van het werk, want wij hopen ook in de toekomst voor
u het schilderwerk te mogen onderhouden.

Fosag
Om een en ander kracht bij te zetten is Schildersbedrijf Marco Kaal & Zn aangesloten bij het Fosag.  Fosag is de overkoepelende werkgeversorganisatie van schildersbedrijven. Begin 1995 is de Erkenningsregeling AF met het AF-logo in het leven geroepen.

 


Schildersbedrijf Marco Kaal & Zn schilderen dan dus ook onder garantie.
Kortom Marco Kaal & Zn staan voor: veilig, betrouwbaar, klantgericht en een optimaal kwaliteitsresultaat! Onze adviesplannen, begrotingen en offertes zijn voorzien van heldere calculaties.