Schilders- & afwerkingsbedrijf Marco Kaal & Zn

behangwerk

 

Kwaliteit en Betrouwbaarheid
Schildersbedrijf Marco Kaal & Zn verzorgt behangwerk voor alle type panden, van woningen en kantoren tot winkels, bedrijfspanden en scholen. Wij hebben ruime ervaring met verschillende typen behang en zorgen voor strak behangwerk dat patroonpas is. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop.

Nieuw in het assortiment. Glasweefsel  Revelation van Intervos met meerdere designs. Door het glasweefsel te sauzen komt de aparte  structuur naar voren.   Bel of mail gerust voor meer informatie.

Wilt u eens een andere wandafwerking dan stuk- en/of texwerk, kies dan voor behang. Behang is een terugkomende decoratieve aankleding van uw woonhuis of kantoor. Tegenwoordig is behang in diverse kleuren, motieven en designs te verkrijgen.

Bij behangen komt veel precisie, geduld en techniek om de hoek kijken. Schildersbedrijf Marco Kaal & Zn. neemt de zorg voor uw behangwerk graag uit handen. Mochten uw wanden nog niet behangklaar zijn, wij zorgen voor een perfecte wandafwerking, terwijl u zich alleen bezig hoeft te houden met het uitzoeken van een mooi en passend behang. Mocht u advies bij uw behangkeuze nodig hebben, wij staan graag als
adviseur aan uw zijde.